Marių akis

Kopijuoti bendrinimo nuorodą
4.2 (235 Atsiliepimai)
Pervalkos g. 21, Pervalka 93104, Lietuva

Restaurant

10:00 am – 10:00 pm
„Marių akis“ neturi ne tik tinklalapio, bet ir normalaus Facebook puslapio, tačiau kam jo reikia? Jie gyvena ne internete, o maitina žmones. Kai buvome ten, žmonių priėjo nemažai, ir visi atrodė patenkinti, nes ko tikėjosi, tą ir gavo.
Maistas – paprasčiausia pajūrio programa. Niekas nešoka aukščiau bambos ir niekas neapsimeta improvizuojančiais gastronomais, ir ačiū jiems už tai. Kai užsisakėme maistą, pribėgo šeimininkė ir griežtai įspėjo, kad Kijevo kotletas bus iš maltos vištienos. Tai gerai, sakau. Nes ką ten žinai, gal čia ponai iš Los Andželo
 [...]„Marių akis“ neturi ne tik tinklalapio, bet ir normalaus Facebook puslapio, tačiau kam jo reikia? Jie gyvena ne internete, o maitina žmones. Kai buvome ten, žmonių priėjo nemažai, ir visi atrodė patenkinti, nes ko tikėjosi, tą ir gavo.
Maistas – paprasčiausia pajūrio programa. Niekas nešoka aukščiau bambos ir niekas neapsimeta improvizuojančiais gastronomais, ir ačiū jiems už tai. Kai užsisakėme maistą, pribėgo šeimininkė ir griežtai įspėjo, kad Kijevo kotletas bus iš maltos vištienos. Tai gerai, sakau. Nes ką ten žinai, gal čia ponai iš Los Andželo atvažiavę ir būtinai pageidauja plėšytos vištienos ir dar su kauliuku, kaip „ Pušų paunksnėje “ Palangoje, kur yra geriausi viso pasaulio Kijevo kotletai, ir paskui tie ponai liks nusivylę.
www.delfi.lt