Pape ROGAS

Kopijuoti bendrinimo nuorodą
4.5 (69 Atsiliepimai)
56.168509, 21.018884, Rucavas pagasts, LV-3477, Latvia

Būstas

24h
PAPE ROGAS - kviečia Jus mėgautis išskirtinai ramiu poilsiu gintarinės Baltijos jūros ir Papės ežero draustinio apsuptyje. Čia, kur natūrali gamta suformavo unikalią vietovę pratekantį upelį, svajingą kopų reljefą, besidriekiantį pušynėlį. Čia, kur dažnai užklysta stirnų šeimyna ar grakščiai po pievą vaikštinėja retai kur pastebima gervė.
PAPE ROGAS yra pasakiškai gražioje vietoje, vos 200 m. nuo jūros kranto, laukinės gamtos draustinyje – Papėje, Latvijoje. Kopose už 300 m. į pietus nuo sodybos, įsikūrusi ornitologų stotis, kurioje žieduojami migruojantys
 [...]PAPE ROGAS - kviečia Jus mėgautis išskirtinai ramiu poilsiu gintarinės Baltijos jūros ir Papės ežero draustinio apsuptyje. Čia, kur natūrali gamta suformavo unikalią vietovę pratekantį upelį, svajingą kopų reljefą, besidriekiantį pušynėlį. Čia, kur dažnai užklysta stirnų šeimyna ar grakščiai po pievą vaikštinėja retai kur pastebima gervė.
PAPE ROGAS yra pasakiškai gražioje vietoje, vos 200 m. nuo jūros kranto, laukinės gamtos draustinyje – Papėje, Latvijoje. Kopose už 300 m. į pietus nuo sodybos, įsikūrusi ornitologų stotis, kurioje žieduojami migruojantys paukščiai. Papės ežero apylinkėse galima sutikti per 271 rūšių paukščių, iš kurių 15 yra įtrauktos į Europos saugomų gyvūnų sąrašą. Einant paplūdimiu, už 500 m. į pietus nuo sodybos, kopose įrengtas švyturys, kuris lig šiol yra svarbus kelrodis jūreiviams. Nuo sodybos į rytus, tyvuliuoja turtingas gyvūnija Papės ežeras.
PAPE ROGAS sodyba įsikūrusi 35 km. nuo Šventosios ir 50 km. iki Liepojos,
Poilsio vieno aukšto namas KOPA su didele terasa ir penkiomis poilsio patalpomis - apartamentais:
Viena poilsio patalpa - apartamentai, skirti 4 asmenims, dviejų kambarių su dvigule lova miegamajame ir salone sofa transformuojama į lovą. Apartamentuose įrengta virtuvė su dideliu šaldytuvu ir WC su dušu. Indų 4 asmenims. Patalynė ir rankšluosčiai įeina į kainą. Prie namo yra stalas su kėdėmis, kepimo grotelės ir iešmai. Malkų, anglių kepimui galite įsigyti pas mus. Geriamas vanduo iš gręžinio. Didelis jaukus kiemas, laužavietė ir stalas su pavėsine
.
Mėgaukitės ramiu ir maloniu poilsiu Papėje.
AKMENINĖ VILA - 4 asmenims, dviejų aukštų namas su studio tipo salonu, kuriame dvigulė lova ir sofa transformuojama į lovą, WC su dušu.
Pirmame aukšte įrengta virtuvė su dideliu šaldytuvu, indai 4 asmenims. Patalynė ir rankšluosčiai įeina į kainą. Prie namo yra stalas su kėdėmis, kepimo grotelės ir iešmai. Malkų kepimui galite įsigyti pas mus. Geriamas vanduo iš gręžinio. Didelis jaukus kiemas, laužavietė ir stalas su pavėsine.
Mėgaukitės ramiu ir maloniu poilsiu Papėje.
Poilsio namelis PROVANCE - 5 asmenims. Unikalus statinys, pastatytas 1936 m. buvusi pirtelė, šiuo metu pritaikyta poilsiui, unikalioje senovinėje pirties erdvėje.
PROVANCE vieno kambario su trimis lovomis ir nedidele virtuve, 2 čiužiniai palėpėje. Šalia namelio įrengta virtuvė su dujine virykle - orkaite, yra didelis šaldytuvas, arbatinukas, indų 5 asmenims. Patalynė ir rankšluosčiai įeina į kainą. Atskiras lauko WC ir dušas su karštu vandeniu. Geriamas vanduo iš gręžinio. Prie namo yra kempingo stalas su kėdėmis, kepimo grotelės. Anglių ar malkų kepimui galite įsigyti pas mus. Didelis jaukus kiemas, laužavietė ir stalas su pavėsine.
Įspūdingos - atostogos prie jūros Latvijoje!
Atvykimas nuo 15.00 iki 17.00.
Išvykimas iki 12.00
Atvykstant kitu laiku, prašome, praneškite apie atvykimo laiką prieš dieną iki atvykimo:
El.p.: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tel. +370 623 06234
Augintiniai apmokestinami: 5 EUR už naktį.
Pape ROGAS adresas:
Pape, LV-3477, Rucavas pagasts, Rucavas novads, Kurzemes
561006.6"N 210108.0"E
56.168509, 21.018884
Ramaus ir malonaus poilsio!
Pape Rogas
Kontaktai:
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
+37062306234
www.papelatvia.eu
paperogas.com