Šis alaus restoranas įsikūręs ne vieną šimtmetį skaičiuojančiame pastate. Maistas gaminamas ant tikros ugnies. Restorane veikia modernus bravoras, kuriame pagal originalią receptūrą verdamas alus. Vyksta degustacijos. Alaus receptai yra pačių sukurti ir unikalūs. Nuolat verdami 6 rūšių alūs gražiais dzūkiškais pavadinimais: „Čystas“ („Švarus“), „Šposas“ („Pokštas“), „Kviecinis“ („Kvietinis“), „Spakainas“ („Ramus“), „Razumnas“ [...]Šis alaus restoranas įsikūręs ne vieną šimtmetį skaičiuojančiame pastate. Maistas gaminamas ant tikros ugnies. Restorane veikia modernus bravoras, kuriame pagal originalią receptūrą verdamas alus. Vyksta degustacijos. Alaus receptai yra pačių sukurti ir unikalūs. Nuolat verdami 6 rūšių alūs gražiais dzūkiškais pavadinimais: „Čystas“ („Švarus“), „Šposas“ („Pokštas“), „Kviecinis“ („Kvietinis“), „Spakainas“ („Ramus“), „Razumnas“ („Protingas“) ir „Slyvinis“ (Slyvinis porteris) bei vienas sezoninis alus. www.alytusinfo.lt