Merkio slenis

Kopijuoti bendrinimo nuorodą
4.5 (33 Atsiliepimai)
Jablanavo kaimas, Merkinė 65342, Lietuva

Būstas

Jei ieškote ramybės ir atgaivos – siūlome pasinerti į Dzūkijos nacionalinio parko tylą, pasivaikščioti Merkio pakrantėmis, pažvejoti, stebėti miško paukščius, žvėris, augmeniją, grybauti bei uogauti, pasivažinėti dviračiu ar paplaukioti baidare. Jei esate tikras miestietis ir ramų poilsį norėtumėte derinti su triukšmingu pasilinksminimu – patogiai ir lengvai pasieksite Druskininkus (23 km nuo sodybos).
Tiems, kuriems romantika būtina kaip oras, siūlome pasivaikščioti istorinės Merkinės apylinkėse, pasigrožėti Merkio ir Nemuno santaka, senovės piliakalniais,
 [...]Jei ieškote ramybės ir atgaivos – siūlome pasinerti į Dzūkijos nacionalinio parko tylą, pasivaikščioti Merkio pakrantėmis, pažvejoti, stebėti miško paukščius, žvėris, augmeniją, grybauti bei uogauti, pasivažinėti dviračiu ar paplaukioti baidare. Jei esate tikras miestietis ir ramų poilsį norėtumėte derinti su triukšmingu pasilinksminimu – patogiai ir lengvai pasieksite Druskininkus (23 km nuo sodybos).
Tiems, kuriems romantika būtina kaip oras, siūlome pasivaikščioti istorinės Merkinės apylinkėse, pasigrožėti Merkio ir Nemuno santaka, senovės piliakalniais, pasižvalgyti po apylinkes nuo apžvalgos aikštelės Merkinėje.
Kaimo turizmo sodybą „Merkio slėnis“ sudaro 5 namelių su terasomis kompleksas. Ji įkurta 2010 metais Dzūkijos nacionaliniame parke, Jablanavo kaime, Varėnos rajone. Šalia sodybos teka Merkys.
Kaimo turizmo sodyboje įrengta rąstinė pirtis, šalia tvenkinys; yra sporto aikštynas. Merkyje galima žvejoti, šalia sodybos ošiančiame pušyne gausu grybų, uogų. Vasarą laukiami ir stovyklautojai su palapinėmis.
„Merkio slėnyje“ vienu metu gali ilsėtis, pramogauti ar mokytis iki 80 svečių. Kiekviename namelyje yra įrengta virtuvė su visa reikalinga buitine technika, pirmame aukšte – WC, dušas, židinys. Miegamų vietų yra 60.
Sodyboje „Merkio slėnis“ galima rengti įmonių seminarus, konferencijas, darbuotojų kursus, pobūvius, vestuves.
kaimoturizmosodyba.lt