Ratonda Centrum Hotels
baltijosvasara.lt

Ratonda Centrum Hotels

Скопировать ссылку
4.5 (348 Отзывы)
A. Rotundo g. 1, Vilnius 01110, Lithuania

Размещение, Ресторан

24h
2017 metais po renovacijos atidarytas viešbutis „Ratonda Centrum Hotels“ pasitinka svečius su išskirtiniais, šviesiais kambariais, kurių interjeras primena namus. Ramus poilsis pačiame Vilniaus centre, gardūs pusryčiai mūsų restorane „Liberta“ ir privatus laikas pasimėgaujant mūsų sauna padės pailsėti po dienos praleistos verslo susitikimuose ar leidžiant laiką Vilniuje.
„Ratonda Centrum Hotels“ taip pat rasite 2 konferencijų sales, pritaikytas verslo susitikimams, seminarams, mokymams ar paskaitoms. Konferencijų salėse įrengta naujausia konferencinė įranga,
 [...]2017 metais po renovacijos atidarytas viešbutis „Ratonda Centrum Hotels“ pasitinka svečius su išskirtiniais, šviesiais kambariais, kurių interjeras primena namus. Ramus poilsis pačiame Vilniaus centre, gardūs pusryčiai mūsų restorane „Liberta“ ir privatus laikas pasimėgaujant mūsų sauna padės pailsėti po dienos praleistos verslo susitikimuose ar leidžiant laiką Vilniuje.
„Ratonda Centrum Hotels“ taip pat rasite 2 konferencijų sales, pritaikytas verslo susitikimams, seminarams, mokymams ar paskaitoms. Konferencijų salėse įrengta naujausia konferencinė įranga, išmaniosiosios lentos, kurios padeda perkelti konferencijų organizavimą į kitą lygį.
Restorane „Liberta“ patiekiami verslo pietūs, kurie kuriami prisitaikant prie besikeičiančių sezonų, tik iš pačių šviežiausių ingredientų. Restoranas taip pat puikiai tinka kurti nepamirštamas Jūsų švenčių ir renginių akimirkas.
Sveiki sugrįžę namo!
ratonda.centrumhotels.com